Einde voor Chateau het Loo

Vrijdag 22 juni 2018

Door Redactie

Chateau het Loo, groothandel en slijterij aan de Zwolseweg, gaat dicht. Dat laten eigenaren Iwan en Mirka weten op de Facebookpagina van hun wijngroothandel waar regelmatig wijnworkshops en wijnproeverijen werden gegeven.

De twee hebben de zaak aan de Zwolseweg 9 jarenlang gehad. ,,Na 7 hele mooie jaren is nu het moment gekomen dat Chateau Het Loo haar ‘deuren’ sluit”, melden ze. ,,Met heel veel passie en liefde hebben we jullie onze wijnen laten proeven en geleverd. Voor ons is nu het moment aangebroken om nieuwe uitdagingen aan te gaan.”

Een specifieke reden wordt er niet gegeven in de berichtgeving, maar ze laten aan Apeldoorn Direct weten dat het gaat om ‘privéomstandigheden’. Onder het bericht wordt medelevend gereageerd, maar toch ook geschokt: ,,Oh nee! Waar halen we vanaf nu de wijn?”, vraagt iemand zich af. Een ander zegt: ,,Spijtig om te horen.”

Iwan en Mirka besluiten het bericht met de woorden: ,,Dank jullie wel voor de afgelopen zeven jaren, waarin we onze liefde voor wijn hebben gedeeld. Proost op de toekomst.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!