Feestelijke eerste editie Apeldoorn Business Awards

Vrijdag 7 oktober 2016

Door Redactie

In Orpheus vond gisteravond, 6 oktober, de eerste editie van de Apeldoorn Business Awards plaats. In een volgepakte Rabobankzaal kregen de bedrijven een podium die door de jury als beste bevonden waren. De presentatie was in handen van Tom van ’t Hek die samen met juryvoorzitter Angelique Hommes de awards uitreikte. De volgende bedrijven ontvingen een award:

Starters
Cityside Apartments

Detailhandel en horeca
Stappenbelt Specialized Concept Store

Toerisme
Camping De Pampel

Dienstverlening
A-vision Onderwijsadvies En Begeleiding

Industrie en technologie
Avantes

Maatschappelijke organisaties
Foenix Kringloop en Reintegratie

De publieksprijs werd in de wacht gesleept door Tomra. Deze prijs was tot stand gekomen na meer dan 2.500 stemmen van het Apeldoorns publiek via internet. Organisator Mike van Woudenberg spreekt over een geslaagde eerste editie. “We willen laten zien hoeveel geweldige bedrijven we in Apeldoorn hebben en de trots van het bedrijfsleven stimuleren. Dat is zeker gelukt.” Na de officiële uitreiking was er een feest in de foyer om na te praten, te borrelen en te dansen. De band Nightflight to Rio wist de sfeer er goed in te krijgen en zo ontstond er een spontaan dansfeestje.
De organisatie mag terugkijken op een geslaagde eerste editie en het lijkt erop dat een nieuwe traditie in Apeldoorn geboren is.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?