Festival 6Senses is feest voor “gevluchte” jongeren

Woensdag 29 februari 2012

Door Redactie

In de laatste week van 2011 heeft de stichting Jonge Vlucht de website www.6sensesfestival.nl gelanceerd. Deze website is bedoeld voor de jongeren die in de periode tussen 1995 en 2000 het voortgezet onderwijs hebben afgerond, woonachtig waren in Apeldoorn en/of de directe omgeving ervan en vervolgens zijn gaan studeren buiten Apeldoorn en daar zijn gaan wonen.

Er wordt een superleuke terugkomdag georganiseerd voor deze jongeren. Het 6senses festival vindt plaats op 31 maart 2012 in Apeldoorn en is bedoeld als terugkomdag voor iedereen die buiten Apeldoorn woont, en nieuwsgierig is voor wat de stad anno 2012 te bieden heeft.

Op de eerste plaats een ideale gelegenheid om eens te zien wat er van je oud klasgenoten is geworden en wat zij momenteel doen. Daarnaast geeft deze dag je een kijkje in Apeldoorn anno 2012.

Zoals de titel al vermeld is het een six senses festival. Laat je zintuigen geprikkeld worden. Wat er exact zal gebeuren en hoe deze terugkomdag ingevuld zal worden, is nog een grote verrassing. Horen, zien, ruiken, voelen, proeven en magie! Dit zijn de zintuigen die ruimschoots betrokken worden met een vleugje Apeldoorn erdoorheen.

Ben jij nieuwsgierig of weet je nog iemand die in deze doelgroep valt en dit evenement niet mag missen, geef het dan door en meld je aan. zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Je kan je ook aanmelden via de volgende social media: Twitter, Facebook of LinkedIn.
Het belooft een groot spektakel te worden.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn Festival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!