Een goede markt is een gezellig evenement

Vrijdag 30 september 2016

Door Redactie

Warenmarkt zet nog meer in op beleving
De Apeldoornse markt staat al jaren in de absolute top van de Nederlandse markten en is een bezoek meer dan waard. Dit najaar jaar wordt nog meer ingezet op beleving door middel van kleinschalige, sfeerverhogende activiteiten op de markt. Op woensdag 29 september onthulde het bestuur van de Stichting Marktpromotie Apeldoorn (SMA) met wethouder Mark Sandmann het welkomstbord ‘Ontdek de Apeldoornse Warenmarkt’. Het welkomstbord staat tot en met maart 2017 op acht toegangs- en uitvalswegen in Apeldoorn. José Bonenberg, bestuurslid van SMA: ,,Met dit welkomstbord attenderen we de bezoekers op de warenmarkt. In Apeldoorn zijn maar liefst 8 markten, verspreid over de hele stad. Een goede markt is een gezellig evenement en dat kan Apeldoorn alleen maar beamen. Daarbij zetten we de komende jaren in op nog meer beleving door het uitzetten van leuke acties voor de bezoekers.”

Proeverijen
In de maand oktober worden er twee proeverijen georganiseerd. Op zaterdag 1 oktober vindt er een mosselproeverij plaats. Er is een grote stand neergezet aan de rand van het Marktplein, dicht tegen het Raadhuis aan. Op zaterdag 22 oktober is er een proeverij van het oud-Hollandse recept balkenbrij.

Tussen 11:00 en 13:00 uur treedt ook het Apeldoorns Dialectkoor op.
De komende maanden worden meer activiteiten ontwikkeld waarbij proeven, workshops, inspiratie en thema’s centraal staan. Voor meer informatie: facebook.com/apeldoornsemarkten

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?