De gouden combinatie locatie, food & entertainment eindelijk in Apeldoorn!

Maandag 22 augustus 2016

Door TheaterStefan

We waren getuigen op zaterdag 20 augustus, Artcafé SAM SAM & Jean Pierre hebben eindelijk de handen ineen geslagen en de gouden combinatie van food & entertainment is geboren.

We bezochten we 24 april 2016 ‘An evening with Jean Pierre’ al in Amsterdam toen in ons artikel gaven we aan dat Artcafe Sam Sam de ideale locatie zou zijn in Apeldoorn om het ook te doen.

De gouden combinatie zit o.a. in de locatie won Artcafé Sam Sam recent nog de prijs voor beste terras in Apeldoorn en wat is dat meer als terecht we komen binnen en kunnen met champagne in de hand genieten van een oester in de buiten lucht. Daarna worden we naar onze tafel begeleid door vaste gastdame Miss Zsa Zsa en als we allemaal zitten krijgen we een prachtige opening van niemand minder dan Jean Pierre zelf.

Jean Pierre begint de avond met dat we een primeur hebben, hij volgt zijn dromen en een klein primeurtje is wel dat hij met ‘An evening with Jean Pierre’ wil gaan toeren en wij in Apeldoorn hebben daarin gewoon de primeur!

De avond staat steviger dan in Amsterdam, de locatie speelt natuurlijk mee, maar dit keer is er ook een geweldige live band aanwezig wat toch voor een hele andere dynamiek zorgt, het concept blijft het zelfde, liedjes eten en vooral liefde en heupen los want er mag gedanst worden.

Anja van Artcafé Sam Sam geniet van de zijkant mee van het eten en de muziek en later op de avond gooide ook zij haar heupen los op de muziek, in haar ogen zag je het genieten en het plezier!

Maar toen we dachten alle primeurs gehad hadden kregen we er nog eentje Miss Zsa Zsa, Apeldoorns bekendste dragqueen trakteerde ons op haar eerste live optreden, normaal is het gebruikelijk dat dragqueens playbacken maar dit keer live en wat een stem heeft deze dame we werden omver geblazen van het talent, het is dus niet alleen de prachtige looks die Miss Zsa Zsa sieren maar ook haar stem mag er zijn!

Ik hoop dat Anja en Jean Pierre vaker de handen ineen slaan en ben ook mega benieuwd naar de tournee van de ‘An evening with Jean Pierre’!

En daarnaast zijn wij nog al voorspellend dus ik hoop in de toekomst op een kookboek met CD dat we de heerlijke gerechten van Jean Pierre gewoon thuis kunnen maken, terwijl wij zijn CD opzetten als onze vrienden er van genieten.

Meer weten over Jean Pierre neem een kijkje op: http://www.facebook.com/jpapeldoorn
Meer weten over Artcafé Sam Sam http://www.artcafesamsam.nl

Noot: we weten de kwaliteit van de foto’s zijn wat minder dan je gewent bent maar dit zijn mobile opnames excuses hier voor.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?