Grond genoeg

Maandag 16 april 2012

Door Redactie

archief Brotherhood

Onder de titel ‘Apeldoorn Grond genoeg’ organiseert Brotherwood op maandag 23 april 2012 in CODA de eerste openbare themabijeenkomst. Brotherwood is het Apeldoorns netwerk-platvorm voor onderwijs, cultuur, wooncorporaties, bedrijfsleven, gezondheidszorg, politiek, lokale overheid en politie.

Brotherwood richt op 23 april de schijnwerper op wat goed gaat in de stad. Een keur van maatschappelijke organisaties, waaronder Rabobank Apeldoorn en Omgeving, toont op die middag wat zij in samenwerking met andere partners voor Apeldoorn en inwoners doen. Zij laten zien hoe zij dat doen en wat ervoor nodig is om daarmee door te gaan. De rode draad van al deze initiatieven is dat zij op een positieve wijze bijdragen aan het creëren van een duurzaam, leefbaar en sociaal Apeldoorn. Zij vormen elk afzonderlijk en gezamenlijk de representatie en het bewijs dat er in Apeldoorn vruchtbare grond genoeg is voor de ontwikkeling van nieuwe voorwaarden voor de toekomst van stad en inwoners via een krachtig en kleurrijk palet aan presentaties.

Grond is een positief element. Wij leven ervan, we wonen erop en zijn verantwoordelijk voor het duurzaam gebruik ervan. Wil je meer weten en / of mee praten, meld je je dan HIER aan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!