IJssalon Amici Gelato opent op winkelcentrum Anklaar

Donderdag 23 april 2020

Door Redactie

Eigen foto

IJsliefhebbers uit de wijken Zevenhuizen en Zuidbroek hebben geluk. Morgen, vrijdag 24 april, openen op winkelcentrum Anklaar 2 plekken waar ze vers schepijs kunnen halen: bij La Villa Grillroom en Pizzeria én bij Amici Gelato. Deze laatste komt te zitten in de bestaande zaak Coffee Fellows. Bedrijfsleidster Tinke Volkers vertelt over deze nieuwe zaak.

Wat houdt Amici Gelato precies in?

,,Letterlijk gezien betekent het ‘ijs vrienden’. Wij willen graag uitdragen dat iedereen welkom is en zich thuis mag voelen bij Amici Gelato en Coffee Fellows.”

Hoe moeten we het zien, 2 zaken in 1?

,,Zo mag je het zeker zien. Het zal 1 team zijn die de 2 zaken draaiende houdt. We vinden het ijsconcept zo mooi dat het zijn eigen naam verdient. En wie wil er nou niet aan 1 luik een heerlijk kopje koffie kopen en het heerlijkste Italiaanse schepijs.”

Wat maakt jullie ijs anders dan andere zaken?

,,Onze zoektocht naar het perfecte ijs heeft niet super lang geduurd. We kwamen een authentieke Italiaanse familie tegen die dit ijs met heel veel ambacht op de wereld zet. Wij zijn ervan overtuigd dat deze ambacht en liefde terug te proeven zijn.”

Welke smaken zijn er?

,,Natuurlijk wil iedereen dat weten, maar we houden het ook een beetje spannend. Maar het zal gaan van citroen tot cookies en van koffie tot mango.”

Zijn er ook andere (ijs)specialiteiten?

,,We zullen langzaam aan ons assortiment gaan uitbreiden en staan open voor alle suggesties. Er is natuurlijk een hoop mogelijk. Maar naast het ijs, zullen we ook diverse koffies en ijskoffie gaan verkopen.”

Vrijdag opent ook La Villa. Zij gaan ook ijs verkopen. Gaat dat elkaar niet bijten?

,,Volgens ons is deze buurt groot genoeg om een ons allebei te voeden. Wij denken niet dat we in elkaars vaarwater zitten. En we hopen dat iedereen die bij ons een ijsje komt halen zo tevreden is dat ze snel weer terug komen.”

Hoe laat openen jullie vrijdag?

,,We gaan rond 14.00 uur open. We hebben door de tijd van tegenwoordig gekozen om niet teveel uit te pakken met openingsacties. We willen geen gevaarlijke situaties creëren. En ik denk dat iedereen in de buurt al super blij is dat we weer lekker ijsjes kunnen eten. En zodra het weer normaal is komen er echt wel leuke acties.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!