Help de bevolking van Oekraïne

Informatieavond Kerschoten Energieneutraal

Vrijdag 30 januari 2015

Door Redactie

© EneHarry

Gisteravond was er een grote opkomst bij de informatieavond die Kerschoten Energieneutraal organiseerde voor de bewoners van Kerschoten en De Naald. Tussen de veertig en vijftig buurtbewoners waren op deze informatieavond over isolatie en zonnepanelen afgekomen

De avond bood hen objectieve informatie over de verschillende mogelijkheden tot isoleren, met veel aandacht voor de kritische vragen die men aan de technische bedrijven zou moeten stellen. Ook was er aandacht voor de kosten en de verwachte besparingen. Aan het einde van de avond konden ze met hun specifieke vragen en voor offertes terecht bij de deelnemende bedrijven Zodra de subsidie regeling van de gemeente weer opengaat, bundelen deze bewoners hun aanvragen zodat ze maximaal kunnen profiteren van het collectieve voordeel.

Kerschoten Energieneutraal wil voor en met bewoners, bedrijven en organisaties in Kerschoten laten zien dat het mogelijk is om deze wijk energieneutraal te maken. Dat alle energie die bewoners en gebruikers in Kerschoten nodig hebben, duurzaam kan worden opgewekt in deze wijk.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?