Jeroen Taalman brengt foto’s tot leven

Zondag 10 juni 2012

Door Redactie

In de tijd dat we bijna allemaal smartphones hebben, is er ook een woud ontstaan aan tal van applicaties. Apeldoorn Direct kiest voorlopig bewust niet voor een applicatie, maar zorgt er wel voor dat de site goed bekeken kan worden op een mobiele telefoon. Inmiddels komt ca. 30% van onze bezoekers een kijkje nemen op Apeldoorn Direct via de smartphone.

Maar omdat we trots zijn op collega creatief en fotograaf Jeroen Taalman uit Apeldoorn, willen we toch een applicatie nader onder de aandacht brengen. Jeroen Taalman is namelijk hoogst persoonlijk verantwoordelijk voor de leuke app LifeFragment. Met LifeFragment kan je een foto maken, die je tevens kan voorzien van 5 seconden audio. Dat betekent dat je bij je leuke foto, dus kort iets kan vertellen over de foto. Of dat je een foto wilt maken met een boodschap voor iemand die je leuk vindt.

Vervolgens kan je je foto met audiobericht dan delen via bv. Facebook en Twitter, zodat diegene voor wie het bericht is, het ook makkelijk online jouw bericht kan zien en horen. De applicatie is o.a. te downloaden via de App Store.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?