La Villa Grillroom & Pizzeria winkelcentrum Anklaar maakt openingsdatum bekend

Donderdag 16 januari 2020

Door Redactie

Het is een spannende week voor Mahmut Goren en Marlena Goren-Kelava, de eigenaren van de nieuwe vestiging van La Villa Grillroom & Pizzeria. De papieren voor de zaak, die zoals we onlangs konden melden op winkelcentrum Anklaar komt te zitten, zijn officieel ondertekend. En gisteravond, woensdag 15 januari, maakten de ondernemers via de Facebookpagina bekend wanneer ze opengaan.

Zaterdag 21 maart om 16.00 uur. Dat is het moment waarop de nieuwe vestiging opengaat. Althans, dat is de planning. ,,De verbouwing van het nieuwe pand is in volle gang. 21 maart is een richtdatum”, meldt een woordvoerder onder het Facebook-evenement van de opening. ,,Het kan dus zijn dat La Villa iets eerder of iets later open gaat.”

Feestelijke opening

Tussen Garant Optiek en de Lidl: daar komt La Villa te zitten. De opening moet een groot feest worden, met onder meer gratis pizza’s voor één van de mensen die zich op ‘aanwezig’ zet bij het Facebook-event.

De komende tijd houdt La Villa fans via de pagina van het evenement op de hoogte over onder meer hoe het nieuwe filiaal eruit gaat zien, welke gerechten er op de kaart komen te staan en wie er komen te werken.

La Villa

La Villa Grillroom & Pizzeria zit momenteel alleen gevestigd in Eerbeek. Voorheen zat de zaak ook al op het ‘oude’ winkelcentrum Anklaar. Toen deze werd afgebroken, gingen ze niet mee naar het tijdelijke onderkomen aan de Saloméstraat.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!