Laatste puntjes op de i bij nieuwe pand Keurhorst

Dinsdag 31 oktober 2017

Door Redactie

Ze hebben er maanden naar uitgekeken en nu is het dan echt bijna zover. Vanavond om 18.00 uur wordt het nieuwe pand van de Echte Bakker Keurhorst geopend. De leveranciers rijden af en aan om de laatste spullen te brengen voor de opening en de toonbank staat al aardig vol met bloemen, gekregen van meelevende klanten.

Blij en opgelucht zijn ze. Marina en Hans Keurhorst, de eigenaren van de bakkerij. In februari brachten we op Apeldoorn Direct het verhaal dat ze een nieuw pand zouden laten bouwen, schuin tegenover de winkel aan de Asselsestraat 51 waarin ze nu zitten. En nu, nog geen 9 maanden later, is de droom gerealiseerd. Hans: ,,Alles wat we wilden zit erin. Het interieur, exterieur, alles is zoals we het hadden bedacht en uitgetekend. Industrieel, maar toch warm. Vanuit de winkel zie je wat er gebeurt in de bakkerij, zodat je ziet dat we niks te verbergen hebben.”

Met de nieuwe winkel is er flink wat extra ruimte. ,,Hierdoor is er plek voor klanten om even te gaan zitten met een kopje koffie met wat lekkers”, zegt Hans. ,,Daarnaast is er een hoek waar verse broodjes met verse sappen besteld kunnen worden. Het is allemaal extra sfeer en beleving.”

Zijn vrouw Marina is wel een beetje gespannen op deze openingsdag. ,,Het kriebelt nu toch wel hoor”, lacht ze. ,,Nu moet het echt klaar zijn vandaag. En dat lukt wel, maar het zijn toch nog wel even wat dingen die moeten gebeuren.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!