Large Rental Company of the Year award voor Apeldoorns bedrijf Bredenoord

Vrijdag 24 mei 2019

Door Redactie

Het in Apeldoorn gevestigde bedrijf Bredenoord ontving de award voor ‘Large Rental Company of the Year’ tijdens de European Rental Awards 2019, die plaatsvonden in Madrid. Dit jaarlijkse event wordt georganiseerd door de European Rental Association (ERA) in samenwerking met International Rental News.

De award voor “Large Rental Company of the Year” werd uitgereikt door een jury van 6 vakspecialisten en is bedoeld om uitstekende prestaties op verschillende vlakken te belonen, zoals klantenservice, opleidingen van het personeel, investeringen in de huurvloot of financiële prestaties. De jury van de European Rental Awards motiveerde de winst van Bredenoord als volgt: ,,Bredenoord mag niet alleen worden gefeliciteerd met zijn voortdurende groei, maar ook met de manier waarop ze het voortouw nemen in de ontwikkeling van innovatieve energie-opslag oplossingen.”

Manager van de Rental Divisie van Bredenoord, Toon Bruining: ,,De Rental Award voor ‘Large Company of the year’, is een bekroning op de ontwikkeling die Bredenoord heeft doorgemaakt. Betrouwbaarheid, efficiëntie, snel en op maat kunnen leveren is hierbij belangrijk, we willen de klant helpen in de energie zekerheid wanneer de klant dat nodig heeft, waar ook ter wereld. Ik ben trots op de prestatie die we als
team hebben neergezet.”

Bredenoord werd opgericht in 1937 en is een onafhankelijk familiebedrijf dat internationaal de betrouwbaarste toonaangevende decentrale energiesystemen ontwikkelt, levert, onderhoudt en exploiteert.

Meer informatie is beschikbaar op https://www.bredenoord.com/nl/
Een overzicht van alle winnaars en genomineerden van de European Rental Awards 2019 is te vinden op
European Rental awards 2019

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?