MikMak moet noodgedwongen stoppen

Donderdag 10 juni 2021

Door Redactie

Uit het niets komt het nieuws. Eetcafé MikMak, aan de Asselsestraat, moet haar deuren sluiten. In oktober 2020 kwam het café op de voormalige plek van de gelijknamige woonwinkel, Mik Mak. Frits Groeneveld, eigenaar van Den Olifant, startte aan de Asselsestraat vlak nadat het pop-up terras Serengeti afgebroken werd. In een Facebookvideo vertelt Frits dat MikMak gaat sluiten.

Sluiting

“We moeten helaas gaan stoppen met MikMak”, zegt Frits op Facebook. “Niet iedereen was even blij dat we er waren.” Wie niet blij waren met het eetcafé is nog niet bekend, Frits is zelf niet te bereiken voor commentaar. “Wij vonden het fantastisch met z’n allen”, vervolgt Frits. “We gaan nu schakelen en vol gas door in Den Olifant.” Van de MikMak gerechten kan je nog wel genieten, de keuken van Den Olifant zal namelijk een verbouwing ondergaan om deze gerechten hier te serveren. Frits sluit de video af door, namens zijn team, iedereen te bedanken voor het afgelopen jaar.

Op Facebook reageren klanten geschrokken. En wordt er gevraagd naar het waarom. Het antwoord van Frits: “Omdat niet iedereen even enthousiast was dat wij daar zouden blijven zitten. En wij graag in een omgeving verblijven waar wij, en de mensen om ons heen blij van ons worden.” Toch kennen veel Apeldoorners Frits inmiddels en weten dat hij niet voor één gat te vangen is. Zo zegt Michelle Groeneveld: “Jeeetje, wat balen! Maar jou kennende zet jij gewoon door.” Frits zelf was vanmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!