Nieuwe eigenaar voor De Bie Reclame

Zaterdag 17 juli 2021

Door Redactie

Eigen foto
Het Apeldoornse bedrijf De Bie Reclame is niet meer in handen van de oorspronkelijke oprichter Jeroen de Bie. Het bedrijf is overgenomen door Succes Signs uit Almelo. De Bie Reclame is onder leiding van oprichter en eigenaar Jeroen sinds 1997 uitgegroeid tot een landelijk gerenommeerde expert in binnen- en buitenreclame.
Met de overname wordt De Bie Reclame, evenals Steneker Reclame uit Apeldoorn, onderdeel van het landelijk opererende Succes Signs. Zij hebben behalve in Apeldoorn ook vestigingen in Almelo en Dordrecht.

Bedrijfsleider

Ondernemer Jeroen de Bie was al enige tijd op zoek naar opvolging voor het bedrijf dat hij van de grond heeft opgebouwd. De Bie: “Voor mij was het belangrijk dat ik een partij zou vinden die het bedrijf met dezelfde toewijding en professionaliteit voort zou zetten. Overigens ben ik nog lang niet van plan om het bijltje erbij neer te gooien. Ik ga in de nieuwe organisatie aan de slag als bedrijfsleider en kan dus dat blijven doen waar mijn hart ligt.”
De overname van De Bie Reclame zorgt in de eerste plaats voor een versterking van het portfolio. Dennis Kuipers, directeur Succes Signs: “Dit past bij onze groeiambitie om dé landelijk opererende expert in signing te worden.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!