Nieuwe locatie Sizzles opent in oktober

Maandag 3 augustus 2020

Door Redactie

Archief | Alex van Donswijk

Het is alweer even geleden dat we erover schreven, maar nu komt de nieuwe stap voor restaurant Sizzles toch echt dichterbij. In een nieuwsbrief laat het restaurant weten bijna te gaan verhuizen. De nieuwe locatie van het restaurant opent in oktober aan de Kerklaan.

“De overgang naar deze nieuwe locatie vraagt veel aandacht en tijd”, staat er te lezen. “Daarom sluiten we op 15 augustus aanstaande onze deuren aan de Koninginnelaan. Vanaf dat moment staat alles in het teken van ons nieuwe culinaire project, want aan de Kerklaan zal genieten meer dan ooit centraal staan.” Na de opening zal het restaurant 7 dagen per week open zijn voor een kop koffie in de ochtend, een lunch tussen de middag of een diner in de avond.

Nieuwe naam

Met de verhuizing, zal ook de naam Sizzles verdwijnen. Maar wat de naam zal worden van de locatie van het monumentale Sociëteitsgebouw, verklappen ze nog even niet. “Dit blijft nog even een verrassing, deze zullen wij vol trots onthullen op de dag van de officiële opening.”

Het restaurant zat ruim 14 jaar aan de Koninginnelaan. Eigenaren Esther en Leon Habers realiseerden daarmee een droom. “Mede dankzij de trouwe bezoekers en hun enthousiasme is het niet bij dromen gebleven en inmiddels is het tijd voor een volgende stap.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!