Nog één keer een Apeldoorn voor Apeldoorn drive thru

Woensdag 5 mei 2021

Door Redactie

Maarten Sprangh

Nog één keer knallen willen ze, de organisatoren van de drive thru Apeldoorn voor Apeldoorn. Na meerdere edities van het initiatief, vorig jaar en ook dit jaar, houden ze in samenwerking met de gemeente Apeldoorn komende zaterdag 8 mei de allerlaatste editie.

Het idee achter de drive thru was al die tijd om lokale ondernemers een steuntje in de rug te geven in deze lastige periode. Apeldoorners konden een bestelling plaatsen tot een dag voor de drive thru en konden deze afhalen op een zelf uitgekozen tijd in hal de Drieslag op het Zwitsalterrein. Dat gaat dus komende zaterdag, 8 mei, nog één keer gebeuren tijdens een speciale Moederdag-editie. Er kan ook dit keer van alles besteld worden. Denk aan bloemen, cadeauartikelen, wat lekkers voor bij de borrel of een volledige maaltijd. Bestellers blijven in de auto zitten, de ondernemers leggen de producten voor ze in de kofferbak.

Gezellig én coronaproof

De organisatie kijkt terug op een flink aantal succesvolle edities. “Het was echt helemaal te gek om dit te kunnen doen”, meldt Gert Mulder namens de organisatie. “Ondanks dat mensen in de auto moesten blijven zitten om het volledig coronaproof te houden, was het steeds super gezellig. Het was echt elke keer weer een feestje.” Hij hoopt dan ook er nog één keer zo’n feestje van te kunnen maken, van deze écht allerlaatste keer. “Nu er langzaam weer wat maatregelen versoepeld worden, wil dat nog niet zeggen dat bijvoorbeeld horeca ondernemers weer volop hun omzet kunnen draaien. Maar er komt langzaam weer licht aan het einde van een lastige periode.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!