Olaf Prinsen opent CoffeePitch Next Level

Vrijdag 4 november 2011

Door Redactie

Dit jaar verricht wethouder Olaf Prinsen de officiële opening van Coffeepitch Next Level op 25 november a.s. Vorig jaar was de eerste editie in Gigant en natuurlijk ontbrak ook toen deze wethouder niet.

Wat hij vindt van dit initiatief, dat ruim twee jaar geleden werd opgezet door interieurdesigner Bert Klaaysen? “Het eerste wat me vorig jaar opviel was de goede sfeer die er hing. Leuke, interessante mensen die niet direct hun visitekaartje trekken.”

Olaf is enthousiast dat hij er dit jaar weer bij mag zijn, zo enthousiast dat hij zelfs wil proberen er, na het verrichten van de officiële opening, de hele dag bij te zijn.

Coffeepitch wordt iedere derde vrijdag van de maand georganiseerd in het ACEC-gebouw, iedere pitch mag twee minuten duren. Lang niet eenvoudig, weet Olaf uit ervaring. “Ik ben blij dat ik maar liefst een kwartier heb voor de opening op 25 november. Mijn filmpje van de pitch duurde geloof ik wel zes minuten, in plaats van twee, best lastig!”

Olaf bewondert het hele Coffeepitch-initiatief. “Iemand start voor zijn lol een leuk initiatief en dat groeit uit tot zoiets groots. Ik vind de combinatie met presentatrice Ingrid Leerkes ook erg goed, met af en toe een grapje tussendoor, dat houdt het luchtig.”

Coffeepitch trekt niet alleen Apeldoorners maar mensen uit de hele regio. Er haken steeds weer nieuwe mensen aan, een beetje het zwaan-kleef-aan idee. Olaf: “Erg bijzonder voor een lokaal initiatief, hier is gewoon de leukste

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!