Ontbijthotel de Slaapfabriek op TV

Dinsdag 6 september 2016

Door Redactie

Het nieuwe seizoen kan niet beter beginnen voor Ontbijthotel De Slaapfabriek in Teuge. Het ontbijthotel startte 7 jaar geleden en was toen te zien op RTL4 in het programma ‘Ik begin voor mezelf’.

RTLZ filmt het unieke concept van de Slaapfabriek. Nu, 7 jaar later, komt De Slaapfabriek weer op TV. Dit heeft alles te maken met de nieuwe droom van Arvid en Marjo Prigge (eigenaren van De Slaapfabriek) Via LinkedIn, Facebook en de website van De Slaapfabriek werden al wat kleine dingen getoond. De nieuwe droom van Marjo & Arvid: het naast De Slaapfabriek neerzetten van een bijzondere vergaderlocatie met veel beleving, die ertoe doet, 3d-geprint.

Tijdens de Dutch Construction Hackathon, afgelopen mei is er door RTLZ gefilmd. Deze beelden zullen tijdens de uitzending op dinsdag 6 september bij RTLZ om 22:00 uur te zien zijn. De eigenaren, Marjo en Arvid, zijn enorm verrast door het prachtige ontwerp van Bouwend en Innovatief Nederland en zijn samen met Hugo Jager van Revelating.nl (adviseur op het gebied van 3d printing) direct aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de realisatie van hun droom: Het Eerste 3D-geprinte Gebouw van Europa met zero footprint.

De uitzending duurt een half uur en zal tijdens het eerste gedeelte een korte terugblik laten zien van 7 jaar geleden en aansluitend hoe het nu gaat met De Slaapfabriek. Tot slot het uitgebreide verhaal over het eerste duurzame 3D geprinte gebouw van Europa in Teuge.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?