Help de bevolking van Oekraïne

Ook kapper in Mansion24 op Leienplein

Maandag 26 maart 2018

Door Redactie

Mansion24

Vanaf Goede Vrijdag, 30 maart a.s.,  is ook een kapper gevestigd in de beleveniswinkel Mansion24 op het Leienplein. Van woensdag t/m zondag kunnen mannen maar ook vrouwen en kinderen geknipt worden in de basement van de winkel.  In Mansion24 worden reeds menswear, accessoires, café, music by Plato, midcentury furniture en events reeds onder één dak gepresenteerd.

Robin Batens, eigenaar Mansion24: ,,Of je nu heerlijk wegzakt in één van de kappersstoelen terwijl je jezelf een perfecte coupe laat aanmeten of dat je nu op zoek bent naar mooie kleding, knisperend vinyl of wil genieten van een goed wijntje: Het kan allemaal bij Mansion24.  Het stond al langer op onze wensenlijst om de winkel met een kapper uit te breiden. De tijd is rijp en met onze kapster Kim, die een aantal trainingen heeft gevolgd bij een goede vriend van mij in Amsterdam, weet ik dat het goed zit. Mode, muziek, creativiteit en ambacht blijven uitgangspunten van ons concept. Deze kapsalon sluit hier goed bij aan.”

Mansion24 is sinds 2 jaar gevestigd op het Leienplein. Het concept is in 2 jaar ontwikkeld tot een mini-warenhuis waar tijd en ruimte is voor ontspanning. Anderhalf jaar geleden won de winkel de prestigieuze ‘Dutch Retail Experience Awards’ in de categorie ‘Most Innovative Store’. De winkel is open van woensdag t/m zondag. Meer informatie: mansion24.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?