Help de bevolking van Oekraïne

Opening Evi’s Lunchroom valt bijna in het water door brand

Maandag 5 augustus 2019

Door Redactie

Een officiële opening laat nog even op zich wachten, maar toch waren er ballonnen en kwamen al veel nieuwsgierigen een kijkje nemen. Evi’s Lunchroom opende vandaag, maandag 5 augustus, de deuren. Maar dat viel bijna in het water. Bluswater, om precies te zijn. In de vroege ochtend brak er ineens brand uit aan de voorgevel van het voormalige pand van ’t Cafeetje van Marja.

,,Vanochtend werden mijn ouders gebeld door een vriend van de familie die bij de brandweer zit”, vertelt Floor Huisman, de eigenaresse van Evi’s aan de Hoofdstraat 166. ,,Hij vertelde dat er brand was. Mijn ouders zijn toen gelijk die kant op gegaan. Op het moment dat mijn moeder mij wilde bellen, kwam ik er net daar aan.” Gelukkig voor de kersverse onderneemster valt de schade mee. ,,Er zit een granieten wand achter de plek waar de brand woedde. Die is heel mooi, dus misschien herstellen we die wel in de oorspronkelijke staat.”

Floor is blij dat het allemaal met een sisser afliep. ,,Het was even schrikken, maar het viel gelukkig mee. Het kwam waarschijnlijk door een peuk.” Toen de grootste schrik achter de rug was, kon Floor zich richten op de opening. ,,Het was een vliegende start. Op naar nog meer van zulke dagen.”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?