Pets Place (tijdelijk) weg uit Apeldoorn

Woensdag 16 december 2020

Door Redactie

Grote posters op de winkel kondigen het al aan: de Pets Place aan de Adelaarslaan 243 gaat dicht. Na de laatste verkoopdag op zaterdag 16 januari sluit de enige Apeldoornse vestiging de deuren.

De sluiting is wel voorlopig, laat woordvoerder Jeroen Kayser weten. “Deze vestiging is eigenlijk te klein, dus we zijn hard op zoek naar een grotere locatie. De franchisenemer van deze winkel wilde stoppen, dus deze gaat inderdaad dicht.”

Absoluut terug

Hij vertelt dat hij verwacht dat binnen nu en 2 jaar de winkel in Apeldoorn op een nieuwe locatie zal openen. “Als het pand nog gebouwd moet worden kan daar natuurlijk best een tijdje overheen gaan, maar we willen absoluut terugkomen in Apeldoorn.” Voor klanten die nu in de stress schieten, omdat ze altijd specifieke dingen bij de winkel kochten, adviseert hij: “Zij kunnen goed terecht op onze website, daar staat misschien zelfs nog wel meer dan in deze winkel te vinden was. En als ze toch graag naar een fysieke winkel willen, dan kunnen ze altijd nog naar Zwolle of Arnhem.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!