Restaurant Twenty2 gaat samenwerken met Hotel en Lounge ZenZez

Dinsdag 3 november 2020

Door Amrutha Mol

Gerwin en Paula Sanders van restaurant Twenty2 gaan samenwerken met Petra en Douwe Bangma van Hotel en Lounge Zenzez. Als gast kun je nu een verrassingsmenu van restaurant Twenty2 bestellen. Dit krijg je dan geserveerd in de lounge van Hotel en Lounge Zenzez.

Het is een betaald arrangement waarbij je om 18.00 uur kunt dineren. Je kunt kiezen uit een 3 – of 4 gangenmenu. De volgende ochtend krijg je een ontbijt met Veluwse ingrediënten.

Samenwerken tijdens corona

Petra Bangma van Hotel Zenzez vertelt wat meer over de samenwerking: “Ik was met een vriendin aan het eten bij restaurant Twenty2 en ik sprak Paula. Er was sprake van dat ze weer dicht moesten en kwamen we allebei op het idee om samen te gaan werken. Dus dat het diner van Twenty2 naar ons hotel kwam. Een dag later maakten we samen de plannen compleet en was het geregeld.” Ze licht toe wat dit arrangement bijzonder maakt: “Als gast kan je nu overnachten in een luxe en gastvrije omgeving. Ik denk dat de meeste mensen er wel even tussenuit willen om te ontspannen. Het arrangement is in ieder geval geslaagd als we elke vrijdag en zaterdagavond vol zitten en dat was toevallig de afgelopen 2 weekenden al zo.”

Extra dimensie bieden

“We willen de hotelgasten een extraatje bieden. Dit doen we door ze een maaltijd aan te bieden van Twenty2. Het is een luxe maaltijd en die luxe willen we onze gasten graag aanbieden”, zegt Petra. Wat gaat er gebeuren als er een lockdown komt? “We verwachten niet dat we dicht moeten gaan door een lockdown. Tijdens de eerste golf konden we ook open blijven en we verwachten nu ook dat we open kunnen blijven. We gaan door met dit arrangement zo lang als het kan en mag. Wel houden we ons streng aan de coronamaatregelen. We zijn een klein hotel met 10 kamers en iedereen kan hier voldoende afstand bewaren of zich terugtrekken in hun eigen kamer. Dus dat is wel een voordeel.”

All-in menu

Gerwin van restaurant Twenty2 licht toe waarom dit een win-win situatie is: “Helaas moesten we weer dicht en op de laatste avond zat Petra bij ons te dineren. Ze vertelde dat ze het erg rustig had omdat veel gasten annuleerden. Eenmaal thuis hebben Paula en Ik erover gepraat en gebrainstormd; Wat als wij bij hen gaan koken? Is dat haalbaar, kan dat uit en zullen er gasten komen? We hebben een paar vaste gasten gebeld en hen de vraag gesteld of ze dat zouden doen. En of de prijs-kwaliteit klopt en of het speciaal genoeg is. Daarna hebben we met Petra rond de tafel gezeten, het doorgenomen en een arrangement gemaakt.”

Hij vervolgt: “Petra heeft direct die zelfde dag alle gasten die een reservering hadden gemaakt het bericht gestuurd en daar kwamen goede reacties op. Het is natuurlijk een mooie en speciale samenwerking tussen een prachtig hotel en goede keuken en service. We bieden gasten een 3 of 4 gangen menu met uitsluitend verse Nederlandse streek producten, we maken alles zelf en dit menu bieden we ook All-in (aperitief, menu, wijnen, water, koffie of thee met snoepjes) We hopen dat we dit voorlopig mogen blijven aanbieden. Het is een mooie samenwerking en win-win situatie.”

Het arrangement is te reserveren op vrijdag- en zaterdagavond via de website van Hotel en Lounge Zenzez.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!