Help de bevolking van Oekraïne

Stellage helpt The Gym weer overeind

Vrijdag 5 juni 2020

Door David Levie

Een opzwepend muziekje doet de pakweg 20 dames duidelijk goed. Ze schoppen en slaan dat het lust is. Of ze liggen op hun rug om andere spieren te stalen.

Niet binnen, dat mag pas vanaf 1 juli, maar op de parkeerplaats achter sportschool The Gym aan het Jean Monnetpark. Eigenaar René Diks kreeg steun van zijn sponsor Forza, een begrip in de wereld van (vecht)sportkleding. Zo werd er in een mum van tijd een stellage neergezet waaraan onder meer boks-zakken kunnen worden opgehangen.

Kelderende omzet

Diks is al weer enige jaren met zijn school in het Jean Monnetpark actief. Daarvoor was hij met een zakenpartner eigenaar van Rocky Fit in Orden. De rake tik van de coronacrisis deed hem toen hij zijn omzet zag kelderen even wankelen, maar de blik van Diks is nu weer op de toekomst gericht. ,,Ik heb zeer trouwe leden en werk met een superteam. Ik heb in deze moeilijke periode steun gekregen van allerlei mensen. Van de verhuurder tot leveranciers.”

Het mooie weer hielp The Gym weer verder op de weg naar omhoog. Nu zich een regenperiode aandient kan The Gym met tentdoek werken. ,,Al kunnen sporters wel tegen een buitje. Net als ikzelf. Zo’n moeilijke tijd maakt je als ondernemer zowel sterker als creatiever. Ik kan nu weer een boterhammetje verdienen, en straks als we ook binnen kunnen sporten, komt het met het beleg ook wel weer goed.”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?