Stichting Leergeld ontvangt cheque van 3700 euro

Dinsdag 29 oktober 2019

Door Redactie

Arjan Hendriksen van de Lions Club Apeldoorn heeft een cheque overhandigd van 3700 euro aan Stichting Leergeld. Met dit geld investeert Stichting Leergeld in de deelname en ontwikkeling van kinderen in Apeldoorn, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen.

De Lions Club Apeldoorn is een service club die zich inzet voor goede doelen binnen de Apeldoornse gemeenschap. Onder het motto: ‘We Serve” heeft de Lions Club Apeldoorn, in samenwerking met Henry Bloem, een speciale wijnactie opgezet. Van elk verkochte Lions Club fles wijn gaat 1 euro naar Stichting Leergeld Apeldoorn.

Stichting Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. ,,Met deze bijdrage kunnen weer ruim 17 kinderen worden geholpen”, meldt voorzitter Hiske van den Heuvel, van de Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst.

Wil je ook meedoen? Bij de aankopen die je bij Henri Bloem doet, kan je aangeven dat je mee wilt doen aan de Lions Club wijnactie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!