Tim Koldenhof Producties ontwikkelt training voor medewerkers Apenheul

Vrijdag 21 juni 2019

Door Redactie

Speciaal voor medewerkers van Apenheul heeft Tim Koldenhof Producties de training persoonlijke presentatie ontwikkeld. Hiermee focust het park zich dit seizoen nog meer op gastvrijheid en parkbeleving.

Tim Koldenhof Producties is in de basis een dans, zang, en theaterschool gevestigd op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Onderdeel van het bedrijf zijn trainingen voor de zakelijke markt. Joji Na, mede-eigenaar van Tim Koldenhof Producties: ,,Presentatievaardigheden zijn de dagelijkse gang van zaken in de theaterschool. In de basis heeft een training persoonlijke presentatie veel raakvlakken met de lessen op het gebied van podiumkunsten. Je combineert je uitstraling met je fysiek, stem en overtuigingskracht. Het doel is de beste versie van jezelf te laten zien en horen aan je publiek.”

Roel Welsing, Algemeen directeur Apenheul: ,,Hostmanship staat bij Apenheul hoog in het vaandel. Of je nu een vaste kracht of een tijdelijke medewerker bent, gastvrijheid en kunnen handelen en inspelen op verschillende situaties is een must. Want geen dag is hetzelfde bij Apenheul. De keuze om hiervoor samen te werken met Tim Koldenhof Producties was voor ons gemakkelijk. Een echt Apeldoorns bedrijf, die met hun jaren lange ervaring op het vlak van theater en dans ons leert hoe je in bepaalde situaties kunt incasseren, reageren en analyseren.”

De training bestaat uit 2 delen. In het eerste deel van de training ligt de focus op persoonlijke presentatie. Er wordt gewerkt aan praktijkvoorbeelden waarin de presentatie van de medewerkers centraal staat. Hierbij wordt ook gewerkt met de camera. Het tweede deel van de training bestaat uit het vertalen van de filosofie van het bedrijf naar de medewerker en vervolgens de werkvloer met alle gasten. Welke dienst biedt het bedrijf aan, en wat is de rol van de medewerker in het geheel? ,,De jonge weekend en vakantiewerkers hebben niet alleen profijt van deze training tijdens hun werkzaamheden bij Apenheul, maar ook in schoolsituaties. En dat vinden we belangrijk. We zorgen namelijk goed voor onze medewerkers en streven ernaar de leukste werkplek van de Veluwe te zijn”, meldt Roel.

,,We zitten nu volop in het trainingstraject en ik ervaar onder alle medewerkers een enorme saamhorigheid en enthousiasme”, zegt Joji. ,,De inzet van de medewerkers om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen is hoog, met de training wordt iedereen nog meer in zijn of haar kracht gezet.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!