Van Beest Bloemen & Planten vestigt zich op winkelcentrum Anklaar

Dinsdag 22 september 2020

Door Redactie

Van Beest Bloemen & Planten

Regelmatig werd er door bezoekers gehint dat er best eens een bloemist mocht komen op het ‘nieuwe’ winkelcentrum Anklaar. En nu is het bijna zover: binnenkort vestigt Van Beest Bloemen & Planten zich aan het Operaplein.

Het bedrijf heeft momenteel 8 winkels in Nederland; 5 in Amersfoort en daarnaast nog een in Leusden, een Zeist en een in Eemnes. En daar komt dus nu een vestiging in Apeldoorn bij. Deze komt de zitten in het pand naast kledingwinkel Shoeby. “Het kwam zo op ons pad en toen we zagen wat een mooi, nieuw winkelcentrum het is en een mooie hoekwinkel, besloten we ervoor te gaan”, vertelt Alice van Beest. Ze legt uit dat er in de winkel een groot assortiment van bloemen én planten te vinden zal zijn. “En vooral veel planten, dat heeft niet elke bloemist”, legt Alice uit. “We hebben een heleboel, gericht op het seizoen, voor binnen en buiten. En we hebben voor elke prijs wel wat.”

Erg welkom

Dat de bezoekers van het winkelcentrum er blij mee zijn, blijkt al wel uit de reacties onder het bericht wat Winkelcentrum Anklaar vanmorgen, dinsdag 22 september, plaatste op Facebook. “Dat is een mooie aanwinst voor Anklaar”, vindt Henriëtte Braam-Oomkes. “Ik had het er afgelopen weekend nog over dat een bloemenzaak erg welkom zou zijn op Anklaar.” Jacqueline Michorius is ook enthousiast: “Wat fantastisch, daar ben ik heel erg blij mee! Ik ken Van Beest van WC Emiclaer in Amersfoort, waar wij jaren hebben gewoond. Fijn!” Marieke Mensink-van Wijngaarden meldt: “Heel erg fijn! Een bloemenzaak werd erg gemist, hopelijk is hij leuk betaalbaar. Nu hoop ik stiekem toch ook nog op een slager en viswinkel.”

Alice vertelt dat de echte openingsdatum nog niet bekend is. “We zijn nog volop bezig met de bouwbedrijven en planning, maar ons streven is november. Maar of dat half of eind november wordt, dat is nog niet helemaal duidelijk. We hopen half november.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!