Verkoop Schatkamer van Zuid bijna van start

Woensdag 7 maart 2012

Door Redactie

In de zuidelijke Kanaalzone, tussen de Kayersdijk en het Apeldoorns Kanaal bouwen Ons Huis en de Woonmensen aan een spannend plan, anders dan alle andere projecten in Apeldoorn. Het gebied, dat er nu nog wat troosteloos bij ligt, herbergt talloze verborgen schatten als authentieke fabrieken, huisjes, routes en mooie plekken aan het water. Het is de basis voor een plan waarbij bestaande karakteristieke panden worden aangevuld met nieuwbouw.

Op zaterdag 10 maart a.s. start bij Ons Huis de verkoop van nieuwbouwwoningen in project de Schatkamer van Zuid. Het gaat om 7 stadswoningen en 18 ruime eengezinswoningen met verkoopprijzen vanaf € 194.500 v.o.n. Belangstellenden kunnen van 11.00 tot 14.00 uur terecht aan de Waterloseweg 3 in Apeldoorn.

De Schatkamer van Zuid telt 30 bestaande woningen en 250 nieuwbouwwoningen voor jonge gezinnen, senioren en pioniers die de creatieve en industriële omgeving waarderen. Met drie verschillende deelgebieden de Ontdekking, de Ontmoeting en de Verleiding woon je hier heerlijk aan het water, in het groen of aan één van de sfeervolle pleinen.

Meer informatie over de Schatkamer vind je op www.schatkamervanzuid.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!