Vlaggetjesdagen bij SOAP

Maandag 8 juni 2020

Door Redactie

Wie van vis houdt, kan vanaf komende donderdag terecht bij stadsstrand SOAP aan de Vlijtseweg. Van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 juni, elke dag van 12.00 tot 21.30 uur zijn daar de ‘Vlaggetjesdagen’.

De dagen worden gehouden in samenwerking met Fish ’n Food (Jacob Heijnen) en zijn dus op het Zwitsalterrein. Het evenement is voor iedereen toegankelijk; er zijn ongeveer 250 zitplaatsen, dus vol is vol. Mocht je niet bij Soap op het terras of zandstrand willen zitten, dan kan je de visproducten natuurlijk ook afhalen bij de Haringkraam van Jacob op het terras bij SOAP en dit eventueel thuis of op de zaak nuttigen. Er is verse haring, live vers gerookte zalm & vers gerookte makreel en kibbeling.

Donderdag 11 juni is er een tijdvak gereserveerd speciaal voor bedrijven; van 16.30 tot 21.30 uur. Reserveren is verplicht en er zijn tafels beschikbaar voor 2 of 4 personen. Stuur je bedrijfslogo even mee bij je reservering.

Reserveren

Een kaartje kost 42,50 euro per persoon. Hiervoor ontvang je: 4 haringen, 1 broodje vers gerookte zalm, 1 broodje vers gerookte makreel, een portie kibbelingen met saus en 5 consumpties voor (speciaal)bier/wijn/fris).

Reserveren kan via: reserveringen@soap-apeldoorn.nl

SOAP hanteert de regels van het RIVM en iedereen dient zich hieraan te houden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!