Vrijdag weer CoffeePitch Apeldoorn in ACEC

Woensdag 18 april 2012

Door Redactie

Renee Fotografie 2011 ©

Ook deze 3e vrijdag van de maand (20 april a.s.) wordt het koffie netwerk evenement CoffeePitch Apeldoorn georganiseerd. Traditiegetrouw in het ACEC Gebouw. Het evenement dat wordt georganiseerd door vrijwilligers Bert Klaaysen en Marion Kunkeler, en wordt gepresenteerd wordt door Ingrid Putman bestaat nu inmiddels meer dan 2 jaar.

Ooit begon dit initiatief als een spin-off van een LinkedIn groep. Inmiddels heeft CoffeePitch Apeldoorn een eigen site met nieuws en informatie over ondernemers uit Apeldoorn e.o. Het idee tijdens de CoffeePitch Apeldoorn is dat Apeldoornse ondernemers een korte pitch geven over hun bedrijf, product of dienst. Daarmee geven zij een fysiek gezicht aan wie ze zijn en wat ze doen.

Het doel van CoffeePitch Apeldoorn is om de ondernemers een laagdrempelig no-nonsense platform te bieden waarbij ondernemen en de ondernemer centraal staan. Het biedt de gelegenheid je bedrijf te promoten, te luisteren naar anderen, elkaar te leren kennen, om kennis te delen en eventuele verbindingen voor samenwerking te creëren.

CoffeePitch Apeldoorn is elke 3e vrijdag van de maand. De inloop is rond 09.45 uur en is geheel gratis. Net als de koffie. Zorg dat je er op tijd bij bent. Het evenement wordt altijd enorm goed bezocht.

Meer informatie over het evenement, de pitchers die vrijdag het woord zullen voeren en pitches van eerdere pitchers zijn te vinden op de site van CoffeePitch Apeldoorn. Tevens vind je er meer informatie over de mogelijkheden om jouw eigen bedrijf, product of dienst een keer voor een volle zaal ondernemers goed onder de aandacht te brengen.

Tot op de koffie, tot vrijdag.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?