Witteveen heropent deuren na metamorfose

Vrijdag 16 maart 2012

Door Redactie

Een paar weken geleden kon je je nog niet indenken dat hier een mooie modezaak van Witteveen Men Shop zou herrijzen. Alles lag in puin en het gedril van de drilboor deed bij menig buurman het vlees op het bord doen trillen.

Nu staat er een schitterend nieuw pand. Het historische pand op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat heeft weliswaar afscheid moeten nemen van de schitterende vitrines die er decennia lang stonden, inmiddels heeft het pand er een prachtige etalage voor terug gekregen, die ook nog eens beter passen bij de huidige tijd. Bovendien geeft het ook veel meer natuurlijk licht en daardoor meer (optische) ruimte. Voorbijgangers staan paf bij de statige nieuwe aanblik van de winkel. Vooral de enorme ruiten lokken veel mensen naar binnen te gluren. “Wat een grote etalage”, roept een vrouw vol verbazing.

Eigenaar Björn Tempelman vindt vooral de naar voren getrokken grote etalages een grote verbetering. Op de vraag of er nog gevelborden op de splinternieuwe gevels komen, stelt hij:  “Op dit moment is daar geen sprake van, maar wie weet, ooit.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!