Yvonne en Angela stoppen met Salon1813

Maandag 9 maart 2020

Door Redactie

Archief | Peter Vroon

Geschrokken en verdrietige reacties onder het bericht van Salon1813 vanmorgen, maandag 9 maart. Yvonne van der Elburg en Angela Wolthuis maakten op de Facebookpagina namelijk bekend dat ze gaan stoppen met de zaak aan de Deventerstraat 13.

,,Met pijn in ons hart stoppen wij 1 mei met onze Salon”, melden ze. ,,Wat hebben wij mooie momenten beleefd! Een diepe buiging voor ons team, zonder hen zou het ons nooit gelukt zijn en dankbaarheid naar onze gasten. Waar we op hoopten gebeurde, wat een fijn publiek mochten wij tot op heden ontvangen. Iedere keer konden we op jullie rekenen.” Ze merken op dat het voor velen best even wennen zal zijn zonder Salon. ,,Maar wij hopen op begrip. Na 5 jaar kiezen we ervoor om op een andere manier van het leven te genieten.”

Tijdens de laatste weken gaan ze er naar eigen zeggen ‘uitknallen’ ,,met mooie evenementen om nooit meer te vergeten.”

Veel vaste bezoekers van het grand café reageren geschrokken. ,,De salon zal nooit meer hetzelfde zijn”, meldt Maureen van Haaren. ,,Zelfs ik voel de pijn. Jullie hebben een meest fijne ontmoetingsplek gemaakt waar iedereen graag kwam.”  Johan Fransen zegt: ,,De optredens bij jullie (ik ben de tel kwijt!) waren stuk voor stuk pareltjes! Bovendien zijn we hier Bruno Rombouts tegen het lijf gelopen, iemand die sindsdien van vaste waarde is bij Van Piekeren.” En ook van buiten Apeldoorn werd de salon graag bezocht, meldt Nicole den Hartigh uit de Achterhoek. ,,Als we weer eens in Apeldoorn kwamen, waren we altijd graag bij jullie. Ik ga jullie hartelijkheid en gastvrijheid missen.”

In mei 2016 spraken wij van Apeldoorn Direct nog met de dames voor onze serie ‘Vrouwen in de Horeca’. Dat verhaal lees je hier.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!