Help de bevolking van Oekraïne

Aangifte tegen wethouders geëffectueerd

Woensdag 1 februari 2012

Door StrangeArt

Hebt u dat ook, het gevoel dat bestuurders de gemeente kas beschouwen als een snoepwinkel, waarbij je niet hoeft te letten op de uitgaven en naar hartenlust je persoonlijke ambitie kunt botvieren. Dit zonder rekening te houden met de geldlade van de gemeente, dus eigenlijk de geldlade van “de burger”? Hebt u ook het gevoel dat zulke bestuurders er mee weg komen, einde wethouderschap, wachtgeld en op naar de volgende bestuursfunctie?

Gelukkig verandert de tijdsgeest, het is niet meer uniek dat de rechterlijke macht zich buigt over disfunctionerende bestuurders van woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Raden van toezicht worden ter verantwoording geroepen, CEO’s worden aangeklaagd.

Tijd om ook de Apeldoornse bestuurders strafrechtelijk aan te klagen, dit als duidelijk signaal dat gekozen bestuurders verantwoordelijk zijn voor hun daden. Mopperen, schrijven op Apeldoorn Direct en praten met de Stentor lucht niet echt op

Er is dus vandaag (dinsdag) door mij aangifte gedaan bij de politie:
De aangifte luidt kort samengevat: ”Ontbreken van Goed huisvaderschap” en of” Laakbaar handelen” en of “Te kort schieten in zorgplicht” en of “Onbehoorlijk bestuur”.

De gemotiveerde aangifte kunt u hier lezen onder het (rode) kopje “Laakbaar’. Op deze site wordt ook de voortgang ten aanzien van de aangifte vermeld. Steunbetuigingen zijn welkom. Stuur een mail naar laakbaar@xs4all.nl met uw naam (adres hoeft niet). Hoe meer reacties, hoe groter de kans van slagen. Veel reacties duiden er op dat er een groot algemeen gevoel van onvrede is.

Nog juridische of andere tips, mail of schrijf het hier. Ik ben slechts een (intens woedende) amateur betreffende juridische procedures. (Oh ja, StrangeArt is de avatarnaam van Roelof Rump)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?