Apeldoorn Direct Stadspanel: Wat is jouw mening over het asielzoekerscentrum in Apeldoorn?

Donderdag 5 februari 2015

Door Redactie

Apeldoorn Direct doet onderzoek hoe de inwoners van Apeldoorn denken over de plaatsing van asielzoekers in onze stad. Momenteel zijn er meerdere locaties die als optie worden bekeken en is het politieke debat volop gaande. Wij zijn dan ook erg benieuwd hoe jij aankijkt tegen dit onderwerp.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers(CAO) heeft samen met de gemeente Apeldoorn een vijftal locaties geselecteerd waar een asielzoekerscentrum gevestigd kan worden. Voordat het zover is komt er eerst een breed maatschappelijk gesprek om te bekijken of er draagvlak is onder de Apeldoorners. Burgemeester Berends stelt dat ze niet zomaar ‘ja’ zeggen.

Het Apeldoorn Direct Stadspanel is opgezet om voor de stad relevante onderwerpen te onderzoeken. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de Stem van en wordt enkele keren per jaar uitgevoerd. Er zijn al onderzoeken geweest over de koopzondag en de huisvesting van Volkert van de Graaf in Apeldoorn.

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Moet Apeldoorn bijdragen aan de opvang van asielzoekers? En hoeveel asielzoekers moet Apeldoorn dan opvangen?. Doe mee met het panel en laat ons weten hoe jij hier tegenaan kijkt.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!