ChristenUnie wil vrijwilliger in het zonnetje zetten

Donderdag 1 december 2016

Door christenunie apeldoorn

Op woensdag 7 december is de Nationale Vrijwilligersdag. Reden voor de ChristenUnie om Apeldoornse vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in het zonnetje te zetten. Wie een vrijwilliger kent die dat verdient kan hem of haar opgegeven op een speciaal daarvoor aangemaakte website.

Ben Bloem, raadslid en ook zelf actief bij diverse vrijwilligersorganisaties:

“Apeldoorn telt ontzettend veel vrijwilligers die zich het hele jaar door inzetten voor het goede doel. Of dat nou voor de sportvereniging is, de voedselbank of op de school van de kinderen. Vrijwilligers doen dat graag en helemaal voor niets. En dan vaak ook nog eens zonder daarvoor in de schijnwerpers te willen staan. We willen dat niet zomaar voorbij laten gaan.”

De actie is niet bedoeld om nieuwe vrijwilligers te werven, maar juist om bestaande Apeldoornse vrijwilligers te bedanken en die waardering laten blijken. Ook wil de partij graag praktijkverhalen verzamelen van wat vrijwilligers allemaal doen. “Daarom vragen we of mensen vooral een ander willen aanmelden, waarbij we heel graag horen wat hem of haar zo bijzonder maakt”.

De partij doet daarom ook een oproep: kent u ook zo’n vrijwilliger die het verdient om in het zonnetje te staan? Onder de noemer “ Vrijwilliger van waarde” kun je je vriend(in), kennis of familielid nomineren via apeldoorn.christenunie.nl/vrijwilligervanwaarde. Wij beloven een leuke verrassing. Een kleine attentie, als blijk van enorme waardering.

Opgeven kan tot eind van het jaar, de uitreiking zal plaatsvinden in januari. Alle genomineerden krijgen hiervoor persoonlijk bericht.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?