Help de bevolking van Oekraïne

Diederik Samsom start campagne lijsttrekkerverkiezing in Apeldoorn

Maandag 3 oktober 2016

Door PvdA Apeldoorn

Diederik Samsom, fractievoorzitter van de Partij van de Arbeid, is op zaterdag 8 oktober in Apeldoorn. De PvdA houdt voor de Tweede Kamer verkiezingen van 15 maart 2017 een lijsttrekkersverkiezing en Diederik Samsom heeft aangegeven zich wederom kandidaat te stellen voor het lijsttrekkerschap. Hij maakt een tour door het land langs PvdA-afdelingen om toe te lichten waarom hij weer voor het lijsttrekkerschap gaat. Hij wil zoveel mogelijk mensen in het land spreken en in de gelegenheid stellen om hem vragen te stellen over zijn drijfveren, ambities en plannen. Samsom is zaterdag 8 oktober van 12.00 – 13.00 uur in Klein Berlijn aan de Hoofdstraat 34 in Apeldoorn.

Al sinds 2003 zit Diederik Samsom in de Tweede Kamer en op 16 maart 2012 werd hij gekozen tot lijsttrekker, later fractievoorzitter en politiek leider van de Partij van de Arbeid. Tot 24 oktober is het voor PvdA-leden mogelijk om je aan te melden voor de functie van lijsttrekker. Van donderdag 24 november tot donderdag 8 december is er (bij meerdere kandidaten) een ledenraadpleging en op vrijdag 9 december wordt bekend wie de lijsttrekker van de PvdA voor de aankomende Tweede Kamer verkiezingen is.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat Diederik Samsom vanwege zeer urgente zaken in de landelijke politiek of ziekte niet aanwezig is, maar vooralsnog gaan we er van uit dat hij er zal zijn. Indien u voornemens bent om te komen, waarderen wij het als u dit even laat weten via pvda@apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

ONDERWERPEN

PvdA

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?