Geachte gemeenteraad: Denk aan de buren van Flower Power

Donderdag 14 augustus 2014

Door StrangeArt

© strangeart

Binnenkort is uw reces voorbij. Lekker opgeladen hoop ik en waarschijnlijk nog invoelender dan anders.
Misschien heeft u als raadslid tijdens de vakantie in de binnenspiegel gekeken en bent u tot de conclusie gekomen dat u en uw fractie wel heel erg snel en vaak in procedures vlucht. Gebeurt vaker hoor, dat vluchten in procedures. Denk aan de raadsenquête over Reesink, tonnen verspeeld aan advocaten, gelijk krijgen en niet gelijk hebben. één bak ellende, en dat nooit weer was de in de gemeenteraad breed gedragen conclusie.

Geachte gemeenteraad:
Maak niet die gevoelloze en in procedures vluchtende fout bij de buren van coffeeshop Flower Power. U vlucht in de procedure als u zegt dat het buurman zijn van een coffeeshop behoort tot het normale maatschappelijke risico.
Wees coulant en invoelend, vergoedt de waardedaling van de aanpalende woningen. Immers, deze coffeeshop was voor de buren zelfs bij een nachtmerrie niet te voorzien.
Raadslid, onthoudt: Er is ook nog zoiets als morele verantwoordelijkheid en van vluchten in starre regels krijg je rugpijn.

Terzijde:
Twee avonden opvolgend reed ik over de Arnhemseweg richting het centrum. De eerste avond moest ik fors remmen omdat er in tegengestelde rijrichting een fietsende jongen plots van het fietspad links en totaal onverwacht overstak naar Flower Power. De tweede avond, hetzelfde, maar nu op de rijweg. Dankzij de ABS in mijn auto schepte ik de brommer niet. Blijkbaar hadden beide jongens een waas voor de ogen en was er maar één obsessieve gedachte: ik moet nu een joint.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?