Help de bevolking van Oekraïne

‘Gelderland Stemt’ vanuit Apeldoorn, Uddel, Hoenderloo verplaatst

Dinsdag 27 februari 2018

Door Omroep Gelderland

De geplande live uitzendingen van Gelderland Stemt van Omroep Gelderland en RTV Apeldoorn van vrijdag 2 en zaterdag 3 maart zullen niet vanuit Apeldoorn (ACEC), Hoenderloo en Uddel komen. Dit in verband met het tijdelijk stilleggen van de Apeldoornse verkiezingscampagnes na het overlijden van de dochter van staatssecretaris en oud-wethouder Paul Blokhuis.

De live radio- en tv-uitzending van Gelderland Stemt van 2 maart zal verzorgd worden vanuit het pand van Omroep Gelderland. Voor de uitzendingen van RTV Apeldoorn op zaterdag 3 maart wordt op dit moment een alternatief gezocht. De overige uitzendingen op locatie van 5 t/m 22 maart gaan wel door. Een actueel overzicht is te vinden op de speciale website www.gldstemt.nl .

Gelderland Stemt
Gelderland Stemt is een uniek samenwerkingsproject tussen de regionale omroep en 33 lokale omroepen. Omroep Gelderland toert 6 weken lang door de hele provincie langs dorpen en steden in een grote rood/paarse verkiezingsbus. De bus is omgebouwd tot (kijk)radiostudio. Lokale omroepen verzorgen uitzendingen die in het teken staan van de komende gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.

De bus trekt langs dorpen en steden in Gelderland. Vanuit de bus worden op maandag tot en met zaterdag gevarieerde radio-uitzendingen gemaakt door lokale omroepen. Elke lokale omroep brengt een inhoudelijk programma over verkiezingsthema’s, zodat inwoners goed geïnformeerd hun stem kunnen uitbrengen op 21 maart. De uitzendingen van de lokale omroepen zijn te beluisteren op hun eigen kanaal en via de website www.gldstemt.nl .

Elke vrijdag verzorgt Omroep Gelderland het live radio- en tv-programma ‘Gld Stemt’ over de verkiezingen op locatie. Het programma wordt gepresenteerd door Inge de Jager met als vaste commentator Wouke van Scherrenburg. De uitzending is live van 17.15 tot 17.50 uur (wordt elk uur herhaald).
Radio Gelderland zendt van 16.00 tot 19.00 uur het programma Gldstemt uit, gepresenteerd door Irene ten Voorde en Maarten Hagelstein.
Op de verkiezingsdag verzorgt Omroep Gelderland een programma over de uitslagen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

ONDERWERPEN

Gemeenteraad Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?