Het Apeldoorn Direct Panel: Wij zoeken jou!

Woensdag 26 februari 2014

Door Redactie

Wij zijn gestart met het Apeldoorn Direct panel en willen je als betrokken Apeldoorner graag uitnodigen om in het panel plaats te nemen.

Wij zoeken jou! 
In het panel kun je digitaal en anoniem je stem laten horen over actuele Apeldoornse thema’s. We beginnen nu met de verkiezingen, maar zullen in de toekomst vaker een beroep doen op het Apeldoorn Direct Panel. Jouw stem telt en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Gemeenteraadsverkiezingen
Het zijn spannende tijden voor Apeldoorn. Op weg naar de gemeenteraadsverkiezing van 19 maart 2014 moeten de Apeldoornse politieke partijen aan de bak. Zij moeten jou en mij overtuigen wat ze voor ons kunnen betekenen. Wat gaan zij doen voor ondernemers, voor jongeren, voor de ouderen en voor de stad Apeldoorn.

Wij zijn benieuwd hoe jij denkt over de verschillende onderwerpen die aan bod komen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Ben jij het met de politiek eens of vind jij dat het anders kan. Wij willen het weten en daarom kun jij anoniem je stem laten horen in het ‘Apeldoorn Direct panel’.

Meedoen is simpel: na het invullen en versturen van de onderstaande gegevens ontvang je binnen enkele dagen een e-mail waarmee je toegang krijgt tot het Apeldoorn Direct panel.

 

Wil jij meepraten? Meld je dan nu aan voor het Apeldoorn Direct panel.

 

[contact-form-7 id=”75838″ title=”Aanmelden Apeldoorn Direct Panel”]

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?