JCI Apeldoorn lanceert herinneringenaanapeldoorn.nl

Dinsdag 3 januari 2012

Door Redactie

Onlangs lanceerde JCI Apeldoorn de website www.herinneringenaanapeldoorn.nl. De website is bedoelt voor iedereen die ooit in Apeldoorn gewoond heeft en daar een kleine of belangrijke herinnering heeft. De herinneringen worden op de website verzameld en later gebundeld.

Jan-Peter Neimeijer, voorzitter van JCI Apeldoorn zegt hierover: “De stad Apeldoorn is druk bezig om Apeldoorn op de kaart te zetten door vernieuwing binnenstad, opleidingsmogelijkheden, nieuwe sportaccommodaties en nog veel meer. Veel mensen die niet in de stad meer in de stad wonen weten dat niet. We willen hun herinneringen graag verzamelen en straks naast de huidige situatie plaatsen”.

Jonge Vlucht
De website is bedacht in het kader van het project Jonge Vlucht, waarbij contact gezocht wordt met oud Apeldoorners die voor hun studie naar een andere stad zijn verhuisd en in andere steden blijven wonen. Zij hebben vaak een verkeerd beeld van Apeldoorn, waardoor de kans dat zij terug komen een stuk kleiner is. Mede via deze site willen we met hen in contact komen en dat beeld beïnvloeden

Activiteiten 2012
“In 2012 gaan we nog veel meer doen om met deze groep mensen in gesprek te gaan. Dat willen we nog een beetje een verrassing houden, maar we kunnen al wel verklappen dat er een evenement komt waar Apeldoorn op allerlei manieren kan worden ervaren”, aldus Neimeijer.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!