Help de bevolking van Oekraïne

Meld ons gevaarlijke verkeerssituaties

Dinsdag 23 oktober 2012

Door Redactie

Apeldoorn Direct wil met jullie hulp de gevaarlijke wegen van Apeldoorn in kaart brengen. Niet daar waar de aanrijding al is geweest, maar daar waar het als een wonder nog net goed ging.

Het recente ongeluk op de Zutphensestraat waarbij vier gewonden vielen zette de redactie aan het denken. Want meerdere mensen meldde zicht achteraf met het verhaal op hetzelfde punt ook iets vergelijkbaars te hebben meegemaakt. Maar toen ging het dus nog net goed.

Als dit nu eerder bij de verantwoordelijke personen bekend was geweest, had misschien de situatie kunnen worden aangepast voordat het mis ging.

Maar bijna ongeluk melden doe je niet snel. En bij wie moet je zijn. In het geval van de Zutphensestraat blijkt na navraag bij de gemeente de provincie de verantwoordelijke “wegbeheerder”.

Daarom willen wij de Apeldoornse gevaarlijke wegen kaart samenstellen. Meld hier je bijna-ongeluk ervaring of je zorg over een bepaalde situatie en wij zullen zorgen dat dit bekend gaat worden bij de juiste personen.

Heb je zelf iets meegemaakt of ken je iemand met een verhaal: meld het ons!
Hoe meer mensen dit doet, hoe beter wordt onze kaart en hoe serieuzer wordt dit genomen door de verantwoordelijke mensen.

Melden kan via een reactie onder dit artikel of via een mailtje naar redactie@apeldoorndirect.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?