Ondernemend Apeldoorn, waar kan het beter?

Zaterdag 11 april 2015

Door Redactie

© Medea Huisman

Hoe tevreden zijn bedrijven en organisaties over de dienstverlening van de gemeente Apeldoorn? Maar ook: hoe staan ondernemingen tegenover het vestigingsklimaat van de gemeente? Voor een uitgebreide Ondernemerspeiling benadert de gemeente 6.000 van de 11.000 Apeldoornse ondernemingen met het verzoek om een vragenlijst in te vullen. De gemeente verwacht de onderzoeksresultaten in juni. Die moeten inzicht geven over waar verbeteringen in de dienstverlening wenselijk zijn, maar ook wat beleidswensen zijn vanuit ondernemend Apeldoorn als het gaat om zaken als veiligheid en bereikbaarheid.

Olaf Prinsen: “Wij willen een aantrekkelijke gemeente zijn voor bedrijven. Voor de bedrijven die hier al zijn gevestigd, maar ook voor nieuwkomers. Ik wil daarom weten hoe bedrijven daar zélf tegenaan kijken. Wat vinden de bedrijven dat er goed gaat, waar zijn zij trots op als zij zich profileren als Apeldoorns bedrijf? Die peiling gaat ons helpen om inzichten te krijgen die we daarna goed kunnen gebruiken bij het verbeteren van de dienstverlening en bij de beleidsvoorbereiding. Uiteindelijk moeten we samen zorgen voor een economisch sterk Apeldoorn!”

Is Apeldoorn een aantrekkelijke gemeente voor bedrijven?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?