Parkeer meer

Donderdag 17 oktober 2013

Door StrangeArt

Uit de tussentijdse financiële rapportage blijkt dat er minder geparkeerd wordt. Gunstig voor het milieu (minder aantal auto’s in de binnenstad) maar fnuikend voor de gemeentebegroting. Het blijkt dat er dit jaar voor 800.000 euro minder wordt geparkeerd dan begroot. Kunnen we de gemeente helpen? Ja, zonder meer. Als iedere Apeldoorner (stel dat er 10.000 auto’s in onze stad zijn) nu gedurende 4 uur zijn auto parkeert in de parkeergarage onder het stadhuis, dan helpt u de gemeente op een constructieve manier.

Er valt wel meer tegen op financieel gebied. Er worden ook beduidend minder vrije kavels verkocht dan begroot. En het grondbedrijf? Tja, een eerst verwachte winst van 2,5 miljoen is veranderd in een wel heel grappige prognose: verwacht resultaat tussen 6 miljoen verlies en 7,5 miljoen winst.

Een waarlijk politiek veilige opstelling van wethouder grondzaken Olaf Prinsen, zo kun je hem nooit naar huis sturen. Bescheiden mening: Er is iets grondig mis met de choreografie van het grondbedrijf.

(Bron: Tussentijdse financiële rapportage, TURAP)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!