Politiek radioprogramma RTV Apeldoorn maakt genomineerden bekend

Donderdag 23 februari 2017

Door Redactie

Herman Talstra/In de Wandelgangen/RTV Apeldoorn

‘In de Wandelgangen’, hét politieke radioprogramma van RTV Apeldoorn, heeft op donderdagavond 23 februari de genomineerden bekendgemaakt voor ‘de beste politicus van Apeldoorn’ en ‘de beste fractievertegenwoordiger van Apeldoorn’. De redactie van het radioprogramma heeft drie raadsleden genomineerd evenals drie fractievertegenwoordigers. De winnaars worden op donderdag 9 maart tussen 19.00 en 19.30 uur bekendgemaakt. Dan viert het programma van 19.00 tot 22.00 uur het tienjarig bestaan, samen met de oud-medewerkers die in die jaren meewerkten.

De genomineerden zijn:
Raadsleden, op alfabetische volgorde van de voornamen:
– Ben Bloem (ChristenUnie)
– Dennis Russchen (D66)
– Ties Stam (PvdA)

Fractievertegenwoordigers, op alfabetische volgorde van de voornamen:
– Margien de Vries (GL)
– Mariëtta Buitenhuis (D66)
– Philip de Groot (VSP)

De redacteuren en verslaggevers van ‘In de Wandelgangen’ hebben de afgelopen maanden kritisch gekeken naar de raadsleden en fractievertegenwoordigers in de Apeldoornse gemeenteraad en, op basis van onder meer kundigheid, professionaliteit, zelfverzekerdheid, punten gegeven. Daarnaast werd ook gekeken naar de omgang met de media en het nemen van initiatief.

De prijs werd in 2010 al eerder uitgereikt; Evert Mulder (SGP) was toen de beste politicus en Mark Sandmann (D66) kreeg de aanmoedigingsprijs voor beste fractievertegenwoordiger. Dit keer wordt de prijs uitgereikt vanwege het tienjarig bestaan van het radioprogramma, dat op donderdag 9 maart wordt gevierd, en ook met het oog op de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Over het radioprogramma
Het radioprogramma ‘In de Wandelgangen’ is sinds 8 maart 2007 wekelijks te beluisteren via RTV Apeldoorn. De verslaggevers volgen de Apeldoornse politiek en brengen verslag uit van wat er besproken wordt in de vergaderingen. Ook worden de politici, naderhand, live in de uitzending (kritisch) ondervraagd over de onderwerpen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?