PvdA Apeldoorn helpt op de dag van de arbeid

Dinsdag 30 april 2013

Door Ernst Zegers

PvdA Apeldoorn

De Dag van de Arbeid is een feestdag van de socialistische en communistische arbeidersbeweging. De dag vindt in Nederland en België elk jaar op 1 mei plaats. In Europa is 1 mei in bijna alle landen een officiële feestdag. Aan de 1 meiviering van de arbeidersbeweging ligt de invoering van de achturige werkdag ten grondslag.

De PvdA Apeldoorn houdt jaarlijks ook de 1 mei-viering. Daarnaast vindt zij dit een uitgelezen kans om mensen helpen. Zo zal de PvdA Apeldoorn op 1 mei 2013 diverse bewoners van ‘S Heerenloo locatie Groot Schuylenburg een mooie dag bezorgen door ze mee te nemen voor een wandeling.
Naast de PvdA Apeldoorn, gaan ook andere PvdA- afdelingen in de regio Stedendriehoek  vrijwillige acties in en rond de zorg uitvoeren.

Ook houdt het PvdA Ombudsteam s ’avonds een telefonisch spreekuur om mensen te helpen die bijvoorbeeld vastlopen in de bureaucratie of verdwalen door alle regels die er Nederland zijn. Tussen 18:30 uur en 19:30 uur kunt u met het ombudsteam bellen op telefoonnummer 06 41732333. Meer informatie over het ombudsteam vindt u op de website van de PvdA Apeldoorn www.pvda-apeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!