Help de bevolking van Oekraïne

Waar kiest Apeldoorn? Alle stemlocaties in kaart!

Woensdag 12 september 2012

Door Redactie

Waar kan ik stemmen in Apeldoorn?

A.s. woensdag 12 september mogen we in Nederland weer gaan stemmen. In Apeldoorn kunnen we op maar liefst 96 locaties stemmen. Maar waar zijn die stemlocaties precies? Apeldoorn Direct brengt  alle stemlocaties in Apeldoorn voor u in kaart. Als u het adres invoert waar u zich bevindt, geeft de stemkaart van Apeldoorn een indicatie welke stembussen er bij u in de buurt te vinden zijn.

Ook mobiel zoeken: lekker handig!

Ook als u onderweg bent in Apeldoorn, kunt u via uw mobiel de dichtstbijzijnde stemlocatie vinden. Voer het adres in waar u op dat moment bent en de kaart geeft u de stemlocaties. Lekker handig dus.

Stemmen

In de gemeente Apeldoorn staat het u vrij om in elk willekeurig stemlokaal binnen de gemeente te gaan stemmen. Alle stemlokalen zijn toegankelijk voor mindervaliden. De stemlokalen zijn geopend van ’s ochtends 07.30 uur tot ’s avonds 21.00 uur.

Belangrijk

Belangrijk is wel dat u een geldig identiteitsbewijs meeneemt en natuurlijk de aan u verzonden stempas. De volgende identiteitsbewijzen zijn geldig als u wilt gaan stemmen: een (maximaal vijf jaar verlopen) Nederlands paspoort, Nederlandse identiteitskaart of een Nederlands (bromfiets)rijbewijs.

Meer informatie over stemmen vindt u hier:

www.verkiezingen2012.nl

Bent u nog op zoek naar een partij? Wellicht kunnen deze sites u verder helpen met uw keuze.

www.stemwijzer.nl
www.kieskompas.nl

Op wie stemt u?

Vandaag zijn de landelijke verkiezingen. Op wie stemt u?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over politiek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?