Weekboek College: Op wintersport in Apeldoorn?

Donderdag 15 december 2011

Door Rob Metz

De aantrekkelijkheid van de Veluwe verder vergroten door te streven naar ontwikkeling tot wintersportgebied? En dan lekker voor de après-ski naar het Caterplein! Absurde gedachte, hier even vormgegeven om u te prikkelen voor het debat over de toekomst van Apeldoorn. Hoe ziet Apeldoorn er in 2030 uit?

Durft u vrijuit mee te denken over de toekomst van Apeldoorn? We zoeken betrokken bewoners die in december en januari hun mening willen geven over de visie ‘Apeldoorn Buitenstad’. Dat kan heel eenvoudig via de speciale website waarin u serieus in gesprek gaat over vraagstukken over de toekomst. Waar zijn we trots op? Waar schamen we ons een beetje voor? Welke regels mogen weg? Welke regels moeten bewaakt blijven door de gemeente? Wie in Apeldoorn kan meehelpen ontwikkelingen op te pakken? Wat kunt u of uw organisatie zelf bijdragen?

Meldt u aan per mail en doe mee op het speciale forum over de toekomst van Apeldoorn. Een gespreksleider begeleidt de discussie, vraagt door, peilt meningen. U hoeft er de deur niet voor uit en u bent toch actief voor uw gemeente. De discussie begint op 14 december en eindigt op 18 januari. Ga naar www.apeldoorn.nl/structuurvisie en u vindt simpel de weg naar de forumdiscussie. Vandaag nog even doen, laat anderen niet alleen bepalen waar het heen moet met onze gemeente!

Rob Metz

Wethouder Ruimtelijke Ordening

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over politiek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!