Wethouder Prinsen opent ‘Het Nieuwe Kantoor’

Donderdag 11 december 2014

Door Redactie

© Alwin Roest

Op donderdag 4 december heeft wethouder Olaf Prinsen de feestelijke opening verricht van “Het Nieuwe Kantoor”, de oorspronkelijk La Tour genoemde kantoortoren op bedrijvenpark Apeldoorn-Noord.

De eigenaar van dit complex heeft na een ingrijpende verbouwing het kantoorconcept volledig gewijzigd. Het is aangepast aan de huidige marktvraag naar flexibiliteit in tijd en ruimte. Daarnaast is een nieuwe centrale ontmoetingsplek toegevoegd die het ‘sociale hart’ van het gebouw vormt. Deze is ingericht met werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en een Grand Café, dat uitzicht biedt over het water.

Olaf Prinsen, wethouder Economische Zaken: “Als wethouder met een passie voor duurzaamheid juich ik initiatieven toe die bestaand vastgoed een nieuwe betekenis geven. Met de lancering van HNK wordt een van de meest markante kantoorgebouwen van Apeldoorn opnieuw op de kaart gezet. Een aanwinst voor Apeldoorn!”

De opening van de HNK vestiging in dit toonaangevende gebouw was gelijktijdig met de officiële opening van de nieuwe kantoorruimte van huurders VNO-NCW Midden, MKB-Nederland Midden, Bouwend Nederland Regio Oost, FME Oost-Nederland, en AWVN op de 10de etage.

 

Bron: Gemeente Apeldoorn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!