Help de bevolking van Oekraïne

1-2tje Een halfjaar verder, wat vindt u?

Woensdag 24 oktober 2012

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde

 

Hoi Peter, wat was het een geslaagd festival, Roots in the Woods!! Daarmee is Apeldoorn toch weer een traditie rijker. Naast het Drakenbootfestival, de Kanaalconcerten, de zeepkistenrace in het Orderbos en de vele andere terugkerende activiteiten. Ik wil hier even aan toevoegen dat ik erg trots ben op onze collega’s van de redactie, die tijdens de festivaldagen die prachtige Roots-krant hebben gemaakt!! Top, bloggers, fotografen en vormgever, super gedaan!! Apeldoorn rockt zeker. Ik moet wel lachen dat je in je vorige 1-2tje meldt dat managers vaak lastiger zijn dan de bandleden zelf. Ik hoop dat ik zelf niet lastiger ben dan mijn bandleden. Hoewel ik wel vind dat de band moet spelen en zich niet druk moet hoeven maken over andere zaken, daar is een manager voor. Die soms dan inderdaad lastig moet zijn.

Peet, heb je ook zo genoten van het prachtige herfstweer de afgelopen dagen? Het is toch uitzonderlijk dat je eind oktober nog zonder jas in je tuin kunt zitten lunchen? Ik vond het heerlijk en heb genoten van alle schitterende kleuren die de herfst ons laat zien. Waar ik dan minder van geniet is het voortdurende geluid van de bladblazende groenvoorzieners van de gemeente. Is toch kansloos om de hele dag het vallende blad weg te blazen? En dan blazen ze het op een hoop. Een windvlaag en het ligt er weer. Zal aan mij liggen hoor, dat ik dat onnozel vind. Kwestie van veiligheid enzo waarschijnlijk. Maar volgens mij kan de gemeente het geld beter aan andere zaken besteden.

De parkeergarage in de Eglantier is weer geopend. Daarmee is weer een fase in de verbouwing van de Eglantier afgerond. Volgens mij nadert de voltooiing al spoedig en mooi wordt het wel! Het is om de parkeerterreinen om het winkelcentrum heen nog niet echt te merken, dat de parkeergarage geopend is, maar dat komt misschien omdat de ingang nog niet heel duidelijk zichtbaar is.

Wat ik me overigens realiseerde Peter, is dat we deze rubriek al meer dan een halfjaar vullen. Dit is deel 28, dus ruim een halfjaar verder inderdaad. Ben je ook zo benieuwd wat onze lezers ervan vinden? Ik hoop van harte dat ze hieronder willen aangeven wat ze er van vinden, de lezers van Apeldoorn Direct. Ik zie je snel, hopelijk aan mijn keukentafel!!

Het 1-2tje is een rubriek waarin Apeldoorn Direct-fotografen Peter Vroon en Joke de Wolde met elkaar in gesprek gaan en zich hardop van alles afvragen over wat er in hun ogen nu werkelijk speelt in Apeldoorn. Wees zo vrij en praat hieronder gerust, doch op respectvolle toon mee met Peter en Joke.

Lees ook de vorige 1-2tjes:

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?