Help de bevolking van Oekraïne

1-2tje – gekmakend groen

Woensdag 21 november 2012

Door Joke de Wolde

Amber de Wolde

Ha Peter, je hebt gelijk hoor, de tijd vliegt voorbij. De Sint heeft zijn intocht alweer gedaan en voor je het weet is het december en is het jaar voorbij. Ik hou niet van december. Koud, donker, teveel verplichtingen.  Ik kan niet wachten tot de dagen weer langer en lichter worden.

Ik las het ook, dat je vergeleken werd met zowel Chuck Norris als Mart Smeets. Nou ja, mensen moeten altijd wat te zeggen hebben. Daar werd ik de afgelopen week even onpasselijk van. Mensen die elkaar achter de rug om zwart maken en afbranden maar niet het lef hebben recht in iemands face te zeggen waar het om draait.

Wist je trouwens dat we een heel zorgzame gemeente hebben? Die regelt dat groenwerkers bij ons in de straat er dag en nacht voor zorgen dat er geen enkel blaadje op het fietspad blijft liggen. Doen ze dat bij jou in de straat ook? Dat ze het blad op het speelveldje aan de andere kant van het fietspad blazen, is dan een beetje jammer. Het ligt er binnen no time weer, ruim het dan gewoon op!!! Maar ja, zo hou je wel je groenwerkers aan het werk natuurlijk. Het fietspad voor ons huis is ook heel veilig, daar glijdt niemand uit. Maar die herrie, dag in, dag uit. Het is om volslagen gek van te worden.

Je bent reislustig de laatste tijd Peet. Volgens mij kom je terwijl ik dit schrijf net terug van een heerlijke vakantie in Turkije en dan binnenkort met dat leuke stel heren naar Luik om te fotograferen. Heerlijk hoor, ook eens wat anders bekijken dan wat Apeldoorn te bieden heeft. Ik heb dit jaar ook aardig wat stedentripjes gemaakt bedenk ik me nu. Maar Apeldoorn blijft thuis.

Ga je donderdag ook naar de Pitcher of the Year 2012 verkiezing in het ACEC? Ik ga zeker even kijken, ik vind het echt een leuke verkiezing. En anders zie ik je bij de voorbereiding van het Help-Portret komende week!

 

Het 1-2tje is een rubriek waarin Apeldoorn Direct-fotografen Peter Vroon en Joke de Wolde met elkaar in gesprek gaan en zich hardop van alles afvragen over wat er in hun ogen nu werkelijk speelt in Apeldoorn. Wees zo vrij en praat hieronder gerust, doch op respectvolle toon mee met Peter en Joke.

Lees ook de vorige 1-2tjes:

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?