1-2’tje: Ik mis Mart Smeets

Woensdag 8 juli 2015

Door Peter Vroon

Amber de Wolde

Hoi Jook

Jij als volleerd levenskunstenaar en powerwoman, hoe heb jij de afgelopen warme dagen doorgebracht ? Ik functioneer bij 20 graden het best. Warmte  is alleen voor vakantie vind ik. Maar mijn slogan is “koel blijven denken”. Dat helpt wel in de zin van zaken blijven te relativeren . Dat is soms met warmte niet altijd even makkelijk, maar het werkt wel.

Geweldig dat Jasper zijn wijnbrevet heeft en een andere baan. Ik bewonder hem voor zijn doorzettingsvermogen en inmiddels kan jij weer rustig je huishouden doen toch? Vanavond gaan Geer en ik weer voorbereidingen treffen om Cees uit Cass te gaan bezoeken. Samen met Jan Zomer gaan we een reis boeken naar Turkije. Dat word weer een mooie vakantie, een echte mannen vakantie met veel cultuur, lachen, een traan en vooral genieten van alle mooie zaken daar in Turkije.

En hoe is het je dochter bevallen op het Festival? Waarschijnlijk zal het haar goed zijn af gegaan. Hoe heette dat festival ook al weer: “het dochter-loslaat-Festival”? En dat ging jou goed af ?

Weet je wie ik mis? Mart Smeets op de tv. Voor mij is de Tour niet meer de gezellige avondetappe van weleer met altijd als eindtune: Dalida. Ik ben een Tourliefhebber en mis gewoon de typische Smeets-benadering.  En zeg nou, wie zit nou op Filemon te wachten? Ik in ieder geval niet.  Maar goed, het zal wel wennen zijn van mijn kant.

Nou Jook, ik ga maar eens demarreren en een voorsprong nemen op de dag. Met volle energie er tegen aan.

Liefs,

Peter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Festival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!